Dit zijn wij

Human based research

Beautiful Lives is hét kwalitatieve marktonderzoeksbureau van Nederland. Wij geloven dat het dagelijks leven van mensen de meest waardevolle inspiratiebron is voor de ontwikkeling van merken en mensen.

Verbinding maken met mensen is altijd ons uitgangspunt, we noemen dat human based research. We schetsen altijd eerst de context van een vraagstuk en zoomen uit, voordat we inzoomen. We kijken naar de mens als geheel en gebruiken verschillende etnografische en psychologische methodieken om te achterhalen wat hem drijft.

We creëren ruimte en impact bij onze opdrachtgevers door ze te leren kijken vanuit een ander perspectief: het perspectief van de gebruiker. Vervolgens maken we de vertaalslag van inzichten naar de business van onze opdrachtgevers. We zijn voor hen meer dan een onderzoekbureau: we zijn een sparring partner die dingen verder brengt en die doorgaat waar anderen stoppen. Daarbij staat het ontwikkelen van oplossingen en inzichten waarmee organisaties echt verschil kunnen maken centraal.

Onderzoekslocatie

Beautiful Lives doet zoveel mogelijk onderzoek binnen de dagelijkse context van de doelgroep. Voor sommige soorten onderzoek is het echter slimmer om gebruik te maken van een professionele onderzoekslocatie.

Setting1

In ons kantoor in Hilversum, beschikken wij over moderne, comfortabele onderzoeksfaciliteiten. Naast verschillende creatieve ruimten voor bijvoorbeeld workshops, beschikken wij over een ontspannen gespreksruimte (‘de woonkamer’) en een meekijkruimte (‘het atelier) met plasmascherm, die van alle gemakken is voorzien. Onze faciliteiten kunnen ook los worden geboekt.

Setting2

Algemene voorwaarden

Open de Algemene voorwaarden van Beautiful Lives bij de uitvoering van opdrachten tot het verrichten van kwalitatief onderzoek hier: Beautiful Lives – Algemene voorwaarden